Loading...

Project Description

Met een mobiele telefoon worden hel veel foto’s gemaakt, ook portretten. Toch zijn deze portretten lang niet altijd mooi en zeker niet professioneel. Dat is goed te zien wanneer u de foto op de computer bekijkt.

Een mooi portret ontstaat wanneer de maker let op lichtval, achtergronddetails en compositie. En als dat in balans is, er is goede apparatuur gebruikt én u staat er ook nog op zoals u graag gezien wilt worden dan is de portretfoto geslaagd.

Met een goed portret kunt u zowel professioneel als privé goed voor de dag komen. Op social media platforms, intranet en op een cv is het een heel belangrijk onderdeel. En ook in het privé leven is een goed portret goed om te hebben, mooie portretten worden herinneringen. Ze worden gewaardeerd, ingelijst en zorgvuldig bewaard.

Op www.beautifulportrait.nl kunt u voorbeelden bekijken van de kinderportretten, gezinsportretten, familieportretten en fotoreportages die ik, vaak ter gelegenheid van bijzondere momenten voor mensen heb gemaakt. Ik nodig u dan meteen uit om een afspraak te maken via het contactformulier op de website of per telefoon.

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie