Loading...

Project Description

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretten zijn het visitekaartje van uw onderneming. Het is dus belangrijk om niet te lang te wachten met het updaten van uw portret en die van uw personeelsleden. Want mensen veranderen, ze gaan weg en er komen weer nieuwe collega’s voor in de plaats.

Wanneer u besluit om nieuwe zakelijke portretten van uzelf en uw personeel te laten maken voor de website en misschien ook meteen voor nieuw promotiemateriaal is het verstandig om het direct efficiënt en zorgvuldig te laten uitvoeren. Ik heb veel ervaring met het maken van bedrijfsportretten en ik maak de foto’s bij voorkeur in uw bedrijf of buiten met het pand en het logo zichtbaar in beeld. Altijd bespreken wij de mogelijkheden en uw wensen hierover vooraf. Na de sessie ontvangt een overzichtelijke selectie van alle portretten zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Na uw keuze heeft u de portretten binnen 24 uur in huis.

Ook privé kunt u een professioneel gemaakt portret goed gebruiken.  Mooie portretten worden gewaardeerd, ingelijst en zorgvuldig bewaard. Het worden herinneringen die jaren mee gaan.

Op www.beautifulportrait.nl kunt u voorbeelden bekijken van de kinderportretten, gezinsportretten, familieportretten en fotoreportages die ik, vaak ter gelegenheid van bijzondere momenten voor mensen heb gemaakt.

En ik nodig u meteen uit om een afspraak te maken via het contactformulier op de website of per telefoon: 06 55 62 80 60

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie