Loading...

Gerda heeft foto’s van mij en mijn praktijk gemaakt, die ik heb gebruikt op de websites van mijn praktijk: www.theadudink.nl en www.homeopathie-theadudink.nl. Zelf ga ik nooit zo graag op de foto, maar bij Gerda voelde ik me heel goed op mijn gemak. Zij deed het heel vakkundig en het resultaat was prachtig. Ik beveel Gerda Horneman Fotografie zeker bij iedereen aan.

Thea Dudink
Praktijk klassieke homeopathie en massagetherapie

We hebben als reclamebureau een aantal profielfoto’s laten maken.

Naast foto’s voor onszelf heeft Gerda ook voor een klant van ons gefotografeerd.

Zowel onze klant als wijzelf zijn uitermate tevreden met de mooie foto’s die Gerda heeft gemaakt.

Namens Buro van Amstel,

Dennis van Amstel

Gerda is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en dat is een belangrijk pluspunt voor een fotograaf. Ze weet mensen die zich ongemakkelijk voelen voor de camera (en dat zijn toch de meeste van ons) zodanig gerust te stellen dat ze verrast zijn wanneer ze het eindresultaat zien: hé! Dat ik zo leuk op een foto kan staan!

Annelies Roon

Tekstschrijver, (bedrijfs)journalist, ghostwriter, redacteur

Gerda heb ik vele jaren als fijne collega meegemaakt. Ik kon altijd bij haar terecht voor elke vraag op het gebied van fotografie. Bovendien maakt ze prachtige portretten.

Sjoukje de Graaf

Docent NT2 bij Taal in het Bedrijf B.V.

Meerdere keren heb ik Gerda Horneman ingehuurd voor een fotografie-klus, resultaat was altijd goed. Ze weet ook veel van fotodatabases dus ook daarvoor heb ik haar expertise gebruikt. Bovendien is het een prettig mens om mee te werken. Ze straalt een rust uit, die fijn is in een hectische omgeving.

Brigitte van der Loo

Freelance tekstschrijver

Ik wilde graag nieuwe foto’s hebben voor mijn LinkedIn. In Gerda heb ik een goede fotograaf gevonden die de kunst verstaat om op een rustige wijze mooie foto’s te maken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en dat heb ik niet vaak bij foto’s van mezelf.
Daarnaast was het contact vooraf prettig en de service achteraf ook. 
 
Ik beveel Gerda aan bij anderen!
Marieke de Vries
Leidinggevende in de zorg