Loading...

De kosten voor een fotoshoot zijn gebaseerd op het maken van de portretten/reportage en de nabewerking. De vermelde prijzen zijn exclusief btw en bovendien “vanaf”- bedragen want fotografie is maatwerk. Een serie van 4 social media portretten  kost € 60,00 excl. btw. De selectie foto’s die u per mail ontvangt bestaat uit een serie foto’s waaruit u een keuze kunt maken. Ik besteed veel tijd en zorg aan de fotoshoot. Ook investeer ik voortdurend in kennis, materiaal en softwareprogramma’s om mijn foto’s zo perfect mogelijk te kunnen maken en afwerken.

Social media portret: € 60,00

Inclusief

*1/2 – 3/4 uur fotografie inclusief nabewerking, binnen en/of buiten
*overzicht met selectie van minimaal 10 portretten per mail binnen 48 uur
*4 portretten naar keuze in passend formaat voor online gebruik

U kunt deze fotoshoot direct contant afrekenen of u ontvangt direct na de reportage een factuur met het reportagebedrag. Als dit is overgemaakt ontvangt u binnen een 48 uur het overzicht met uw foto’s en kunt u een keuze maken. De gekozen foto’s stuur ik u vervolgens zo spoedig mogelijk zonder watermerk per mail toe.

Bedrijfsportret: vanaf € 75,00

Inclusief:

*1 uur fotografie inclusief nabewerking, binnen en/of buiten
*overzicht met selectie van minimaal 8 portretten per mail binnen 48 uur
*3 portretten naar keuze in hoge resolutie, geschikt voor online gebruik én drukwerk

Een bedrijfsportret maak ik op de werkvloer, op een mooie plek in het bedrijf of voor de ingang met het logo van uw bedrijf op de achtergrond. U bent het “visitekaartje” dus ik streef ernaar om u in het bedrijf perfect in beeld te brengen.

Bedrijfsreportages en evenementen: vanaf € 175,00

Inclusief:

*2 uur fotografie inclusief nabewerking
*Overzichtsbeelden en close-ups van de relevante werkplekken
*20 digitale hoge resolutie bestanden in jpg formaat, geschikt voor online gebruik en drukwerk

De fotoreportage maak ik na een zorgvuldige voorbespreking bij u op het bedrijf. U kunt daarbij aangeven wat uw wensen zijn. Ik houd rekening met uw huisstijl en website en zorg ervoor dat het logo van uw bedrijf goed in beeld komt. Bij voorkeur fotografeer ik de werknemers van uw bedrijf terwijl zij aan het werk zijn, zij dienen wel vooraf toestemming te geven voor eventuele publicatie van de foto’s.

Productfotografie: vanaf € 150,00

Inclusief:

*1 uur fotografie inclusief nabewerking
*de producten vrijstaand en goed uitgelicht gefotografeerd
*overzicht met selectie van de productfoto’s per mail binnen 3 werkdagen
*van elk product 1 opname in hoge resolutie, geschikt voor online gebruik én drukwerk

Producten goed uitlichten en fotograferen kan ik doen in uw bedrijf met een mobiele lichtstudio of in mijn eigen studio, afhankelijk van het formaat en het aantal producten. Wij bespreken dit vooraf zodat uw wensen en de mogelijkheden voor ons beiden duidelijk zijn. Goede productfotografie voor een webshop of een catalogus zorgt ervoor dat u uw producten aantrekkelijk kunt presenteren wat de omzet verhoogt.